Menu
© Ferrari
Nieuws

Nog onzeker of Kimi Raikkonen voor Ferrari rijdt in 2019

1 reactie | 1991x gelezen
03-09-2018 07:45

ewald | Louis Camilleri, de nieuwe president van Ferrari zegt nog niet te kunnen bevestigen dat Kimi Raikkonen het volgende seizoen voor Ferrari zal gaan rijden.

Bron: Formule1nieuws

Hij was gisteren aanwezig op het circuit van Monza waar hij de pers te woord stond. Uiteraard hadden doe vragen omtrent de contractverlenging van Kimi.

Voor Camilleri was dit de eerste Italiaanse Grand Prix als pesident van Ferrari na de dood van zijn vooranger Sergio Marchionne.
"Ik mis hem heel erg. ondanks dat we beide een andere stijl hebben Sergio was ambitieus en erg intelligent. Het team is momenteel goedn en we zijn blij met hoe alles nu verloopt. We hebben niet veel veranderingen nodig op dit moment. We hebben Sebastian Vettel. We hebben ook Kimi en dat is een goede vriend. Hoe zijn toekomst is weet ik niet. We hebben meer tijd nodig. Uiteindelijk zal de beslissing genomen worden door Maurizio Arrivabene. En dat zal geen eenvoudige beslissing zijn." Aldus Cammilleri


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

F1Fan76
Moderator

Ik snap de twijfel over Kimi niet, hij doet het gewoon goed en als hij zo nu en dan niet wordt teruggefloten soms beter dan Vettel. Ik denk dat ze beter voor Vettel een nieuwe eerste rijder kunnen zoeken, de tweede rijder Kimi doet zijn taak prima. Als Vettel op een paar punten na geen kampioen wordt, dan heeft hij dat aan zichzelf te danken. Hij heeft zichzelf kostbare punten ontnomen, dat kun je van Hamilton niet zeggen tot nu toe.

0 04-09-2018 18:16:06
;