Menu
© Ferrari
Nieuws

Giovinazzi heeft zijn zinnen gezet op stoeltje bij Sauber

2 reacties | 635x gelezen
07-08-2018 07:23

ewald | Antonio Giovinazzi wil heel graag een stoeltje in de Formule1 het volgende seizoen.

Bron: Formule1nieuws

Voor 2019 lijkt hij zijn zinnen gezet te hebben op team Sauber. Team Sauber is niet geheel onbekkend bij hem. In 2017 reed hij twee races voor hun. Australi√ę en China, Hij verving in die tijd de geblesseerde Pascal Wehrlein.

Charles Leclerc, de andere Ferrari protegé, wordt veelvuldig genoemd om de overstap richting het team uit Maranello te nemen. Als dat zo zou zijn dan zou dat de deuren open zetten voor Giovnazzi om naar Sauber te gaan.


Bij de test vorige week in Hongarije testte Giovinazzi zowel voor Sauber als voor Ferrari. Dit jaar zal die nog een viertal vrije trainingen gaan rijden op vrijdag voor Sauber. Hierna hoopt hij een stoeltje te krijgen.

Sauber is hard bezig om zich naar het middenveld te rijden. Het lijkt erop dat het team de vruchten gaat plukken van de verbeterde Ferrari motor. De verwachting is dat Sauber de komende twee races hoge ogen gaat gooien met de nieuwe motor.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Ik zou als ik A. Giovinazzi was dat grand prix weekend in China maar van m'n cv halen.

0 07-08-2018 12:19:51
Misjab
Gold Member

Leclerc zal eerder naar haaas gaan, maar e rkomt daar wel een stoeltje vrij. Jammer voor gio heeft hij bij al die kansen die hij kreegin F1 nooit echt kunnen overtuigen, dus hoge rmikken dan sauber kanhij ook niet. Ik denk da thet af gaa thangen van hoeveel sponsorgeld hij mee kankeijgen

0 08-08-2018 03:52:41
;