Menu
© Renault
Nieuws

Sainz niet naar Red Bull door Verstappen

4 reacties | 3386x gelezen
05-08-2018 12:32

ewald | Het lijkt erop dat Carlos Sainz naar McLaren gaat.

Bron: Marca

Dit wordt door de verschillende media gemeld. Marca schrijft dat Sainz de overstap gaat maken naar het Britse McLaren team.

De oorzaak dat Carlos Sainz naar McLaren vertrekt zou volgens het Spaanse medium Max Verstappen zijn. Verstappen zou er voor gezorgd hebben dat de transfer van Sainz naar Red Bull niet door zou gaan. Hij kent de coureur nog van hun gezamenlijke tijd bij Toro Rosso en het is bekend dat Max Verstappen hier zeker geen goede herinneringen aan over gehouden heeft.

Ze konden niet heel erg goed samen door één deur. Dat zou dan ook de reden zijn dat Sainz niet naar Red Bull zou komen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

vnons
Senior Member

Dat Sainz en Verstappen niet echt maatjes zijn zoals Max dat wel was met Ricciardo is geen geheim , en dat komt ook zeker door de trucjes van Pa sainz toendertijd , maar of de "macht" van Verstappen zo groot is dat hij mag zeggen met wie hij wel of niet wil racen lijkt me toch niet .
een voorkeur oké maar niet de beslissing denk ik .

1 05-08-2018 18:16:28
Misjab
Gold Member

Zeker weten dat hij die macht WEL heeft. RB wilde max zo graag hebben dat ie een heel sterk contract heeft, zal niet alleen uit veel geld bestaan. Maar alles gericht op de weg te plaveien naar de titel, dat houdt Zou dus ook veto op rijder inkunnen houden
Daarnaast hoeft hij die macht nog een sgebruikt te hebben. RB weet dat die 2 niet klikken en is ook in hunvoordeel dat er goede samenwerki g is.
Als laatste, is het natuurlijk ook niet zonerge aderlating,dat lossnijenvansainz. Leuk voor achter de hand,maar geen top.

05-08-2018 19:29:01
JanTod
Silver Member

Lijkt me, dat Gasly wel door een deur met Max kan. Dat wordt voor RB een topjaar met twee kwalitatief zeer goede rijders.

Groetsels,

Jan Tod

0 06-08-2018 10:00:39
f1stevie
Silver Member

Max zal idd wel genieten van de leiders positie en zal natuurlijk niet graag hebben dat Sainz JR aan zijn zijde staat , hij is de tijd bij TR niet vergeten, waar Sainz even snel of zelfs sneller was dan hij zelf en vooral niet aan de kant wilde gaan... pas op ik geef hem gelijk als je van de leiders positie in een team kan genieten wil je geen zware concurrentie

0 06-08-2018 19:14:44
;