Menu
© TT-Assen
Nieuws

Grand Prix in Assen lijkt dichterbij te komen

0 reacties | 1374x gelezen
26-07-2018 07:42

ewald | Binnen twee weken verwacht het circuit van Assen bezoek van de Liberty Media. Dit om te kijken of het meglijk is om een Formule1 race te organiseren in de toekomst.

Bron: Motorsport

Binnen twee weken verwacht het circuit van Assen bezoek van de Liberty Media. Dit om te kijken of het meglijk is om een Formule1 race te organiseren in de toekomst. Lee van Dam is de vertegenwoordiger van de Stichting The Netherlands Grand Prix Foundation en hij sprak op het circuit van Hockenheim al met Liberty Media over een eventuele Grand Prix in Nederland.

"Het voelt zeker goed, uiteraard hebben we geen zekerheden. Maar dat er een opening is is zeker anders zouden ze niet naar Nederland komen om te praten. Liberty Media had ook kunnen zeggen dat ze het in Assen of Nederland niet zien zitten om een Grand Prix te laten rijden."

"Ze komen binnen twee of drie weken het circuit en de faciliteiten er omheen bekijken. We hopen dan gelijk de volgende stappen te kunnen zetten. Als alles gaat zoals we zouden willen dan zouden we in principe vanaf 2020 al een Grand Prix in Nederland kunnen organiseren." Aldus van Dam


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;