Menu
© Pirelli
Nieuws

Vandoorne: Hoop dat auto klaar is voor Hongarije

2 reacties | 3007x gelezen
26-07-2018 07:15

ewald | Stoffel Vandoorne had een dramatisch weekend op het circuit van Hockenheim. Hij was continue in de achterhoede te vinden.

Bron: Crash

Volgens Stoffel Vandoorne is er iets fundamenteels mis aan zijn auto. Hij hoopt dat de problemen worden opgelost en alles op orde is voor de Grand Prix van Hongarije.

"Het is belangrijk dat ik weer met een goed functionerende auto aan de start van Hongarije verschijn. Hockenheim was een bizarre race. Ik reed vanaf het begin af aan in de achterhoede en dat is het hele weekend zo gegaan."

"Daarna kregen we motorproblemen. Er werd iets ontdekt in de afstelling en dat werd aangepast zodat we niet hoefde uit te vallen. Ik zat toen weer in de race zei het wel met minder motorvermogen."

"Toen het ging regenen maakte we wel de juiste keuze door niet te stoppen voor andere banden. Hiermee wonnen we wat plaatsten." Aldus Vandoorne


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

als Stoffel-fan ben ik diep teleurgesteld in zijn prestaties , zeker als je ze vergelijkt met deze van Allonso… of het moet zijn dat Allonso nog steeds het betere materiaal , maar daar geloof ik eerlijk gezegd niet meer in... sorry maar ik begin echt te twijfelen aan zijn F1 talent …. ik vrees er zelfs voor dat hij nog een stoeltje zal hebben volgend jaar.

nu ja het hele team MClaren is een grote flop... dit team mag voorlopig toch geen topteam niet meer genoemd waren, er moet eens flink aan de boom geschud worden in-site!

0 26-07-2018 09:27:30
F1Uil
Quite a regular

Stoffel valt behoorlijk tegen. Da's geen WK materiaal. Eigenlijk ook geen f1 materiaal.

0 26-07-2018 11:21:34
;