Menu
© Ferrari
Nieuws

Wolff: "Druk van Hamilton dwong Vettel tot fout"

2 reacties | 1406x gelezen
25-07-2018 08:49

ewald | Het lijkt erop dat Sebastian Vettel in de fout ging tijdens de Grand Prix van Duitsland omdat hij opgejaagd werd door Lewis Hamilton.

Bron: Crash

Althans dat denkt Toto Wolf. Vettel reed comfortabel aan de leiding tot het begin te regenen. Hamilton kwam dichterbij en dat droeg bij aan de crash van Vettel.

"Sebastian moest snel blijven rijden om zijn plek niet kwijt te rijden. Dat zorgde ervoor dat hij in de fout ging. Het was een fout en hoezeer we ook willen winnen en het gevecht altijd aangaan kan ik me voorstellen dat dit toch niet prettig voelt voor Vettel."

"Hij is momenteel de grootste concurrent van Mercedes. Net zoals iedereen is het de balans vinden tussen aanvallen en de leiding houde. Daarnaast dient dat ook nog eens veilig te gaan. Dat het niet altijd goed gaat werd afgelopen zondag weer eens bewezen." Aldus een Toto Wolf


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Michel_57
Senior Member

zoals ze bij ons zeggen: hij is geen machinist maar een eerste klas stoker

0 25-07-2018 09:41:48
sanderrych
Senior Member

Ik neem aan dat Toto dit heeft gevraagd aan Vettel, anders is het weer een waardeloze opmerking....misschien dacht Vettel op dat moment wel aan zijn verjaardagskadootje

0 31-07-2018 13:49:33
;