Menu
© Renault
Nieuws

Renault motor heeft te weinig power.

2 reacties | 1841x gelezen
10-07-2018 07:40

ewald | Naast Red Bull die geklaagd heeft over het gebrek aan power in de Renault motor hebben de rijders van het fabrieksteam, Nico Hulkenberg en Carlos Sianz ook hun ongenoegen geuit over de power unit.

Bron: Motorsport Total

"De concurrentie heeft meer power en is sneller op rechte stukken. Zelfs Sauber heeft veel meer power." Aldus Hulkenberg

Ook Sainz doet hier zijn zegje over. "Het lijkt erop dat Sauber en Haas echt snel zijn. Ik denk dat Ferrari recentelijk een aantal grote stappen gezet heeft."
Verstappen noemde het zelfs 'een motor uit een andere klasse' "Het is gewoon niet leuk meer hoeveel we tekort komen op de rechte stukken. Daar baal ik enorm van. Het lijkt wel of we in een andere klasse rijden." Aldus Max Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

F1Fan76
Moderator

En juist daarom is het bewonderingswaardig hoe de RedBull's zich toch nog redelijk kunnen mengen in de top 3. Hieruit blijkt dat RedBull in de basis gewoon een zeer goede wagen op de grid heeft staan. Maar op Silverstone was het verschil wel heel groot, het leek er inderdaad op dat er in meerdere klassen werd gereden.

0 10-07-2018 08:07:46
F1Uil
Quite a regular

Da's toch geen nieuws meer

0 10-07-2018 16:21:46
;