Menu
© Force India
Nieuws

Volgend seizoen geen Grand Prix meer in Hockenheim

2 reacties | 1571x gelezen
27-06-2018 10:06

ewald | Volgens Duitse bronnen is de verwachting er dat binnen een paar dagen de Fomule1 kalender voor het seizoen 2019 bekend gemaakt gaat worden.

Bron: Auto motor und sport

Naar de mening van journalist Tobi Gorner zal de Duitse Grand Prix gereden op Hockenheim niet op de kalender verschijnen.

Het circuit van Hockenheim zou alleen op een 'no cure no pay' constructie willen deelnemen. Wel staat de race op het circuit van Miami op de kalender. Echter wel onder voorbehoud dat er een akkoord komt over de layout. Mochten ze daar niet uitkomen dan zal deze race komen te vervallen. Op dit moment is daar nog geen alternatief voor.

Het volgende seizoen is er ook geen 'tripple header' (Drie Grand Prix in drie weken). Het aantal Grand Prix's voor 2019 staat op 21. Dat is dan inclusief de race in Miami.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Ik ben goed bekend met het concept; 'no cure, no pay', vaak ook gebruikt bij inhuren van advocaten etc. Maar het ontgaat me een beetje hoe dit toepasbaar zou zijn op een F1 circuit. ?????

No cure no pay tickets lijk tme een beter plan: als de race te saai is, krijgt iedereen zijn geld terug :):) maar daar zullen ze wel niet intrappen :)

0 27-06-2018 11:37:21
Boekel
Member

Hockenheim organiseerde de laatste tijd alleen in de even jaren een race.
Niets nieuws dus.

0 27-06-2018 16:05:14
;