Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Genoeg tijd voor overstap naar Ferrari"

4 reacties | 1729x gelezen
13-06-2018 10:16

ewald | Of er een overstap komt naar Ferrari voor Max Verstappen zal de toekomst leren. Momenteel staat de jonge rijder nog onder contract van Red Bull en heeft die naar eigen zeggen nog tijd genoeg.

Bron: La Voca

"Ben blij dat ik in Monaco in een auto zat van Red Bull. Ik had in geen andere willen zitten. Het is gewoon momenteel de beste auto voor mij. Ik zit erg op mijn plek bij Red Bull. Heb het gewoonweg naar mijn zin. Het wachten is nu op de updates van de wagen. Als die er door zijn dan kunnen we elk weekend meedingen naar de overwinning"

"In de toekomst ga ik misschien wel voor team Scuderia rijden. Kimi had mijn vader kunnen zijn. Hij is nu 38 en ik ben zelf 20. Ik kan dus nog 18 jaar ervaring op gaan doen voordat ik voor een groot team als Ferrari ga rijden."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Gewoon lekker bij Red Bull blijven. Die bouwen uiteindelijk het team om Max heen en zolang Adrian Newey daar rond loopt hebben ze de beste auto

1 13-06-2018 11:41:57
Misjab
Gold Member

ALS ze de juiste motorkeuze maken....... blijft een moeilijke...

13-06-2018 14:08:23
Sicko
Gold Member

In feite al vanaf zijn entree bij de F1 steekt Verstappen als racer met kop en schouders boven de anderen uit. De wereldkampioenen van de afgelopen jaar zijn een zeer zwak aftreksel van wat een echte racer zou moeten zijn. Die rijden/reden in feite anoniem hun rondjes als ze als eerste weg kwamen en als ze in verkeer zaten vielen ze helemaal door de mand als middelmatige racer, deden en konden ze niets.

Verstappen is de racer die in verkeer juiste wèl dingen laat zien. Ik gun Ferrari en/of Mercedes eigenlijk niet dat Verstappen voor hen gaat rijden. De zelfgenoegzaamheid van de teambaasjes daar straalt er vanaf. Als racer moet je daar helemaal niet willen rijden. Behalve als je niet meer wilt racen en alleen maar makkelijk geld wil binnen harken.

1 14-06-2018 07:01:12
RvDelft
Moderator

Leclerc doet ook het zelfde vind ik. Dat wordt later nog een leuke strijd.
Ocon? ook wel?

14-06-2018 15:24:34
;