Menu
© Force India
Nieuws

Sergio Perez boos over beslissing stewards

1 reactie | 1703x gelezen
12-06-2018 08:29

ewald | Sergio Perez snapt niets van de beslissing van de stewards om Carlos Sainz niet te bestraffen voor het incident wat tussen de beide coureurs plaats had in de Grand Prix van Canada.

Bron: Formule1nieuws

Na een vier rondes durende safety car periode vond er een herstart plaats. In de eerste bocht daarna probeerde Sergio Perez Carlos Sainz in te halen maat de twee raakte elkaar. Carlos Sainz raakte de Force India en duwde de wagen het gras in.

"Ik haalde hem in in de eerste ronde en gaf hem voldoende ruimte. Ik heb geen idee hoe het kwam dat ik geraakt werd. ben wel erg verbaasd dat hij geen straf gekregen heeft. Aan mij lag het niet ik gaf zoveel mogelijk ruimte om beide wagens de bocht te laten nemen. Gelukkig heb ik de muur niet geraakt." Aldus Perez


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Boos zijn, zijn die latinos goed in he?.. Sorry voor Perez, was mooi geprobeerde inhaal move, maar lijkt mij een duidelijk raceongeval. je ziet sainz geen centimeter afwijken of naar perez sturen. Perez is degene die zelfs gevaarlijk link de baan weer opkomt, mag blij zijn dat daar geen ongelukken van kwamen.

Helemaal triest dat Perez zelfs zwarte vlaggen voor sainz begon te vragen. die vlag hebben ze al in 20+ jaar niet meer gebruikt, en zeker niet voor zo'n ongevalletje.

Nee, dus niet met je eens perez, maar een duimpje voor het proberen. volgende keer meer geluk

0 12-06-2018 10:41:27
;