Menu
© Ferrari
Nieuws

Maurizio Arrivabene: "We moeten met beide benen op de grond blijven"

2 reacties | 874x gelezen
12-06-2018 08:16

ewald | Na de overwinning van Sebastian Vettel in de Grand Prix van Canada is de Ferrari baas, Maurizio Arrivabene, uiterst tevreden met het behaalde resultaat, maar hij benadrukt wel dat ze nu met beide benen op de grond moeten blijven staan en dat de focus blijft liggen op hard werken.

Bron: Formule1nieuws

"We moeten geen vleugels gaan krijgen. Sebastian Vettel is een top coureur en dat heeft hij dit weekend wederom bewezen na een moeilijke start. Het hele team heeft hier erg hard aan gewerkt en dat werd beloond. We moeten nu niet achterover gaan leunen maar hard blijven werken. Het kampioenschap is een harde strijd, Red Bull en Mercedes zijn ook erg sterk. Ik denk dat er nog een aantal interessante races aan komen." Aldus Arrivabene


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

JA precies, zo overheersend waren de ferraris niet, kijk alleen al naar de P6 van Kimi en de niet al te grote voorsprong van Vettel, en dat terwijl mercedes nog een motorupdate klaar heeft liggen.
Gaat nog een zeer spannend seizoen worden met dat betreft.
Daarnaast moet ferrari zich ook beseffen dat ze nog veel meer voor hadden kunnen staan en dat er buiten een goede auto, ook goed teamwork en strategie nodig is. die krijgen nog een grote kluif om het jaar winnend af te sluiten

0 12-06-2018 12:43:59
Sicko
Gold Member

Even herstel naar de werkelijkheid van de uiterst commerciële uitlating de Ferrari teambaas in:

"Vettel is een coureur die alleen met een oppermachtige wagen kan winnen en dat heeft hij dit weekend wederom bewezen".

De banden die Pirelli heeft "mee genomen" naar Canada waren in het voordeel van Ferrari. Om dat te maskeren mocht Räikkönen niet voorin mee doen. Dan krijg je een kunstmatig eindresultaat zonder enige vorm van racen, terwijl de poppetjes miljoenen binnen harken.

En de nieuwe F1-eigenaar en Whiting laten in Canada een dronken superdoos met de finishvlag zwaaien. BOX!.

0 12-06-2018 22:04:34
;