Menu
© McLaren
Nieuws

Rosberg: "Geen idee waar Alonso heen zou moeten"

2 reacties | 833x gelezen
12-06-2018 07:47

ewald | Ik denk dat de meeste mensen zouden willen dat Fernando Alonso in hetzelfde team zou komen te zitten als Sebastian Vettel of Lewis Hamilton, echter daar lijkt het niet op uit te draaien.

Bron: Skysport

"Iedereen wil dat zien gebeuren, echter speelt hij teveel politieke spelletjes in het team. Ik denk dat het de reden ook is dat niemand op hem zit te wachten" Aldus Nico Rosberg

Nico Rosberg, die stopte met racen na zijn eerste wereldtitel, snapt niet dat Alonso aanblijft bij McLaren. Afgelopen weekend was er weer een technisch probleem en viel die wederom uit. "Het is werkelijk ongelofelijk. Hij weet dat hij een van de beste rijder in de wedstrijd is. Ik snap er niets van"


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

tis dan ook heel erg met MClaren …. die nu wel degelijk door de mand valt , Jaren lopen ze te roepen dat Honda de slechte motor leverde en dat hen chassis het beste was van het hele plein.... niet dus ze hebben dezelfde motor die red-bul en Renault , het is nu wel heel duidelijk dat het chassis van MClaren op niets trekt, wie is nu de schuldige?


spijtig genoeg is Allonso de man geweest die in zijn carrière steeds de verkeerde keuzes geeft gemaakt, en nu denk ik niet dat hij nog in 1 van de topteams past of beter gezegd er zal denk ik geen enkel topteam het aandurven om Allonso een contract te geven

0 12-06-2018 10:20:17
Misjab
Gold Member

denk ook dat dit het laatste jaar is van alonso bij mclaren F1. Die moet het ondertussen ook wel inzien dat dit het niet meer gaat worden. Op het foute paard gegokt.. pech, had met betere autos zeker een par titels meer behaald, mar dat gaat bij mclaren nooit meer lukken.

Ik ben ook een vd mensen die hem graag volgend jaar bij een topteam zou zien, maar denk inderdaad ook dat ferrari het niet gaat doen, mercedes zou ook mooi zijn, en van mij mag hij zelfs by RB het stoeltje van RIC overnemen (als RIC niet wil blijven dan), maar dat is ook wishful thinking, vrees ik.
met grotere warschijnlijkheid zien we hem volgend jaar in de Indy. Dat is een stuk logischer, praktischer en geloofwaardiger en dan weer met een honda motor :)

0 12-06-2018 10:48:47
;