Menu
© Red Bull
Nieuws

Renault wil graag partnerschip van 3 jaar met Red Bull

2 reacties | 1978x gelezen
29-05-2018 08:06

ewald | Zoals we het al verwachtte Red Bull gaat nog geen beslissing nemen voor het einde van deze maand met welke motor ze willen rijden.

Bron: Auto Motor und Sport

Renault had de deadline staan op 31 mei. Red Bull wilde de update in Canada eerst afwachten. Maar volgens zeggen willen ze nu nog meer tijd hebben en gaan pas eind juni begin juli een beslissing nemen.

Renault wil zo spoedig mogelijk onderdelen bestellen voor de motoren van 2019. Als ze dat nu niet doen zou het wel eens niet op tijd klaar kunnen zijn.

"We willen ons contract graag continueren met Red Bull. Onze voorkeur heeft een drie jarig contract. Dan zijn wij bereid om meer te investeren en is er een mogelijkheid om meer resources in te zetten" Aldus een Abiteboul.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Is moeilijke keus voor RB.. Ze zien dat Honda wel sterk verbeterd is tov verleden jaar, maar ook nog niet echt de gehele aansluiting heeft gevonden, terwijl renault wel (maar langzaam) richting merc en ferrrari kruipt. Is moeilijk in te schatten hoe dat volgend jaar zou uitpakken. Ik denk niet dat RB nu al voor die Honda keuze durft te gaan, misschien nog een jaartje rekken?

1 29-05-2018 08:34:37
bvonk
Moderator

Dat idee heb ik ook maar als Renault blijft bij de eis van 3 jaar dan zal de keuze niet meevallen.

29-05-2018 15:28:38
;