Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen: "Terug naar Toro Rosso kan helemaal niet"

4 reacties | 2781x gelezen
28-05-2018 10:12

ewald | Critici willen dat Max Verstappen terug gezet wordt naar Toro Rosso omdat hij al zo veel fouten heeft gemaakt in 2018.

Bron: Limburger

Het is namelijk vreemd dat Helmut Marko dat wel deed met Daniel Kvyt maar niet met Max Verstappen. Het lijkt erop dat de critici niet willen zien hoeveel potentie Max Verstappen heeft bij Red Bull.

Max Verstappen krijgt vooral op internet veel kritiek. Gelukkig lijkt het hem niet veel te doen. "Terug naar Toro Rosso? Dat kan helemaal niet. En het is makkelijker om iemand uit te schelden via de een of andere chat dan recht in zijn gezicht. Ik noem dat soort mensen keyboardwarriors", zegt Max Verstappen.

"Ik ga ook echt niet mee feesten met Daniel. Maar ik weet wat ik fout gedaan heb, daar hoef ik niet voor op gesprek met Helmut Marko. Los daarvan: we praten na elke race. Nu is het een kwestie van ontspanning zoeken in familiekring en voorbereiden op de volgende race. Gelukkig kan ik in Canada weer aan de bak"

In hetzelfde interview noemt Max Verstappen zich hongerig naar succes. Dat is wat anders dan ongeduldig. Hij zou het vreemd vinden als hij geen succes zou willen hebben. Dat hoort nu eenmaal bij een topsporter.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Bronze Member

Iemand zei dat er al iets mis was met de voortrein van Max zijn auto,voor hij de vangrail raakte in VT3.Dat moet dan zeker worden onderzocht.
Gisteren prachtige inhaalrace gezien van Max.Hij kan het wel.

0 28-05-2018 10:28:25
bvonk
Moderator

In de jaren dat Vettel bij Red Bull zat en de titel pakte kwam het ook regelmatig voor dt hij in VT3 in de bandenstapel belande maar toen lukte het team meestal wel om de wagen te herstellen. Het is ook een beetje pech dat het dit weekend niet is gelukt. Maar de crash was wel hard en dat moet een coureur wel weten bij deze baan. Terecht dus dat Max de schuld op zichzelf neemt maar nu op naar de volgende race.

0 28-05-2018 12:17:45
Jan1947
Bronze Member

Als je je limiet wilt opzoeken moet je er een keer overheen gaan. Dan pas weet je waar die limiet ligt. Maar in Monaco kan dat dus niet.

0 28-05-2018 17:47:38
Sicko
Gold Member

Ik vind Monaco stom!

Maar on topic: Ik verwacht dat Verstappen zijn laatste lessen tot zich genomen heeft. Hoe hij het in de race toch weer voor elkaar kreeg dat hij heel vaak in beeld werd gebracht. En van 20 naar 9 op Monaco zonder safetycar-situatie? Waanzinnig goed.

Ik heb wel eens bedacht hoe we het zouden ervaren als Verstappen net als een Hamilton en een Vettel van pole vertrekt en achter elkaar races wint. Dat wordt gaaaapen want er is geen coureur in de F1 die het inhaaltalent van Verstappen heeft.

0 28-05-2018 18:54:07
;