Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto Wolff: "Christian Horner was razend"

3 reacties | 2546x gelezen
21-05-2018 08:35

ewald | Teambaas Cristian Horner van Red Bull was razend. Aanleiding was het besluit welke was genomen om voor 2019 veranderingen door te voeren om het inhalen te bevorderen.

Bron: Skysports

Voor 2019 waren een aantal maatregelen voorgesteld. Waaronder de aanpassing voor de achter- en voorvleugel. De meninging hierover waren sterk verdeeld en ook een stemming bood geen duidelijke uitkomst. Hierdoor nam de FIA een beslissing en voorde het door.

"Ik heb Horner nog nooit zo razend gezien Hij lijkt erdoor enorm van streek te zijn. Ik heb geen idee waarom, voor ons was het een 50-50 besluit. Wij wilden het werk dat gedaan was ondersteunen en het lijkt ook in de goede richting te gaan", aldus Wolff.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Dat soort mensen wordt altijd razend als ze hun zin niet krijgen. Zijn ze veel te veel aan gewend.
Daarom schiet het ook niet op om 100% overeenstemming na te streven, maar moet er gewoon sterk leiderschap zijn, die er enekel goede dingen (voor de sport en toeschouwers) doorheen rammen.
Lekker laten janken en tiern dus, en gewoon doorgana met dit soort besluiten

0 21-05-2018 09:16:44
Sicko
Gold Member

De maatregelen die worden doorgevoerd zijn in het voordeel van Ferrari en vooral van Mercedes. Het motorvermogen wordt belangrijker en laat nou juist Mercedes en Ferrari de groiotste vermogens hebben. Dus is het helemaal niet raar dat Horner/Red Bull zich daarin niet kunnen vinden. En Toto zit stiekem in z'n vuistje te lachen dat de FIA nog steeds makkelijk te beïnvloeden is door de rijkste teams.

1 21-05-2018 12:10:12
Misjab
Gold Member

Waar dat het niu even minder goed uitkomt met die renault motor, maar hinda dadelijk opeens het snelste blok weet te produceren, is ie opeens weer voorstander.\Dat is het probleem iedereen denkt allen maar aan hun EIGEN situatie, zonder naar het groter |Formule 1 geheel plaatje te kijken. is gewoon egocentrisch en kortzichtig. zo kom je nooit ergens met zn allen.

21-05-2018 12:31:29
;