Menu
© McLaren
Nieuws

Fernando Alonso: "Ik denk dat onze upgrade beter is dan die van andere teams"

2 reacties | 1118x gelezen
09-05-2018 09:00

ewald | Momenteel staat het McLaren team met 36 punten op de vierde plaats in het constructeurs kampioenschap.

Bron: Motorsport

Daarnaast werd er in alle races van dit jaar door Fernando Alonso in de punten gereden. Dat staat in schril contract met afgelopen jaar. Zowel Fernando Alonso als Stoffel Vandoorne rijden komend weekend met een verbeterde versie van de MCL33 van Renault. De verwachting van Fernando Alonso is dan ook dat dat ze de concurrentie een stap voor zullen zijn.

McLaren is ondanks de beter prestatie van de afgelopen jare nog niet tevreden met het prestatieniveau van de auto. Het grote probleem is dat zowel Alonso als Vandoorne het niet lukt om in de top tien te rijden in de kwalificaties op het moment.

" Barcelona is een race in het seizoen waarin bijna alle teams met een update komen van hun wagen. Zo ook wij. Het is echter afwachten of de stap zo groot is dat we de andere teams voorbij kunnen. Ik hoop dat we het beter voor elkaar hebben dan de andere teams." Aldus Alonso


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Warthog
Senior Member

Ik hoop mee met McLaren. Het gaat tijd worden dat ze hun plaats als top team terug verdienen.
Dan hebben we 4 teams die kunnen strijden voor de titel en keert de spanning hopelijk nog meer terug naar de F1.

0 09-05-2018 09:41:49
Misjab
Gold Member

De titel zegt : alonso DENKT, hij zelf zegt IK HOOP...... dat hoopt ieder team, en zeker de top 3 teams zullen ook zeker met vette upgrades komen die niet onder gaan doen voor die van Mclaren. Ik zie ze wel sneller ontwikkelen dan de rest vd middenmoters, dus met wat geluk kunnen ze de oude Force India plek innemen (als 4e team).

0 09-05-2018 13:25:49
;