Menu
© Renault
Nieuws

Renault verwacht zware strijd in het middenveld

0 reacties | 1093x gelezen
22-04-2018 16:00

EvDelft | Bob Bell, de technisch directeur van Renault, laat weten dat hij teleurgesteld is dat zijn team niet hoger staat geklasseerd in het kampioenschap voor constructeurs, maar heeft er alle vertrouwen in dat ze de rest van het seizoen blijven strijden om de beste plek achter de top drie teams.

Bron: PlanetF1.com

Het seizoen van 2018 is nu drie races oud en het team uit Enstone staat vijfde in het kampioenschap, met 25 punten. Dat zijn er drie minder dan McLaren, dat dit jaar voor het eerst rijdt met motoren van Renault in het achteronder.

Bell liet weten dat hij zich zorgen maakte over McLaren, maar dat hij er alle vertrouwen in heeft dat het gevecht in het middenveld spannend blijft en dat het fabrieksteam zich gedurende het seizoen goed zal blijven ontwikkelen.

Ik zou zeggen dat we toch wel teleurgesteld zijn dat we niet méér punten hebben. We hadden gehoopt iets sneller te zijn ten opzichte van de top drie teams in de winter, maar dat is helaas niet gelukt. Het lijkt er eerder op dat zij een voorsprong op de rest hebben genomen. Dat maakt het wat teleurstellend. We zijn wel blij met hoe het gaat bij McLaren en onszelf. We waren erg bezorgd over de winter met de motor bij hen. Ook lijkt het erop dat zowel Toro Rosso als Haas erg goed werk hebben verricht.

Het gaat dan ook allemaal erg spannend worden tussen ons vieren, het hele seizoen. We weten ook dat McLaren goed is in het ontwikkelen van de auto. Het wordt dus allemaal erg spannend. We hadden natuurlijk gehoopt dat we wat beter van start zouden gaan maar we doen wat we kunnen om ons beter te ontwikkelen gedurende het seizoen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;