Menu
© Williams
Nieuws

Coureurs niet schuldig aan slechte resultaten Williams

3 reacties | 870x gelezen
20-04-2018 08:00

EvDelft | Paddy Lowe heeft ontkend dat de crisis waarin Williams verkeerd, wordt versterkt door het feit dat ze twee erg onervaren en jonge coureurs hebben.

Bron: PaddockTalk.com

Het ooit zo grote en gevreesde Williams is teruggevallen naar de achterkant van het veld. Robert Kubica is geweigerd als coureur en doet alleen tests, terwijl de races worden gereden door Lance Stroll en nieuwkomer Sergey Sirotkin.

Lowe, de technisch directeur, heeft toegegeven dat het oplossen van de crisis waarin het team verkeert, te doen is door de menselijke factor te elimineren in de laboratorium tests.

"Wat ik bedoel te zeggen, is dat de auto wordt gereden door echte coureurs. Daarbij moet je rekening houden met de kwaliteit van de coureurs achter het stuur. Omdat de coureurs verschillend zijn, interpreteren zij de auto op een verschillende manier. Onze huidige coureurs zijn redelijk onervaren. De coureurs zijn professioneel en geven ons geen problemen. We kunnen het ons niet veroorloven dat iets ons afleidt van het feit dat de auto niet goed genoeg is."

Lowe liet ook weten dat het makkelijk zou zijn voor het team in paniek te raken of gedeprimeerd te raken, maar het is al hard bezig de problemen aan de auto van 2018 op te lossen.

"Ik kan geen tijdsbestek geven, maar we zullen in de eerste helft van het seizoen een flinke stap voorwaarts maken."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Schuldige is mevrouw williams, die heeft het team naar zon laag niveau laten afglijden dat zlefs max en Ham niks met die bak zouden kunnen. Nog een beetje meegeholpen door Paddy Low, die goed gefaald heeft met het design.

0 20-04-2018 13:53:02
Sicko
Gold Member

Aan Paddy "This is an instruction" Lowe: Als de auto niet snel genoeg is, dan heeft dat met jouw invloed te maken. Je bent niet voor niets er uit gekukeld bij Mercedes.
Stom genoeg meende Williams (Claire) een soort van kip die gouden eieren legt, zo maar in de schoot geworpen te hebben gekregen. Neen Claire, je bent zo stom geweest om Lowe binnen te laten, de vuilnis van Mercedes. Of kreeg je er geld voor?

0 20-04-2018 20:50:15
flippie17
Rookie

De coureurs zijn inderdaad niet schuldig aan het ontwerp van dat barrel waar ze in rijden, maar deze twee pannenkoeken zullen ook niet echt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit barrel. Daarnaast zijn het ook geen mega talenten, maar puur financiele injecties en dat gebrek aan talent helpt natuurlijk ook niet echt.

0 22-04-2018 13:01:54
;