Menu
© Mercedes
Nieuws

"Mercedes en Lewis Hamilton bevinden zich in een crisis"

4 reacties | 1642x gelezen
18-04-2018 20:00

EvDelft | Volgens Jacques Villeneuve bevinden Mercedes en Lewis Hamilton zich momenteel in een crisis.

Bron: PaddockTalk.com

De wereldkampioen van 1997 deed deze alarmerende uitspraak na afloop van de Grote Prijs van China, waar de queeste van Mercedes en Lewis Hamilton om de eerste overwinning van 2018 binnen te halen, wederom strandde.

"Lewis Hamilton bevindt zich in een crisis en verliest punten in het kampioenschap. Maar ik denk dat iedereen bij Mercedes zich in een crisis bevindt. Ze moeten hun kaarten op Valtteri Bottas zetten, maar hij is geen kampioenschapsmateriaal. Na de indrukwekkende kwalificatie in Melbourne, is Lewis kennelijk niet meer in staat de auto te rijden. Het is zorgwekkend", liet de Canadees weten.

"We zagen vorig jaar dat wanneer Lewis in de problemen zit, hij veel van zijn snelheid verliest. Hij raakt achterop en lijkt in slaap te vallen. Hij is niet meer agressief. We moeten nu maar zien wanneer hij weer wakker wordt", aldus Villeneuve.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Binatang
Silver Member

Aah, ik had good old Sjaak alweer een tijdje gemist. Maakte me al zorgen!

0 18-04-2018 22:54:21
KawaEd
Senior Member

3 races gehad en we spreken nu al van een CRISIS????....tenminste volgens onze Jaq!
Wat een lulkoek......zonde van de gebruikte lucht en speeksel.

0 19-04-2018 07:51:29
Misjab
Gold Member

Ja sjakie en zn kletsverhalenfabriek.....

Waarom zou Mercedes in godsnaam alle kaarten op bottas zetten? OK HAM heeft nog geen race gewonnen, maar bottas heeft ook aangetoond geen killer instinct of leider te zijn. Zou me meer zorgen om BOT maken. HAM is niet in opperste vorm, maar die auto ook niet (daar zit t probleem met HAM, die is gewend altijd een perfecte en snelste auto te hebben). Dus als ze zich zo'n zorgen maken, kunnen ze beter naar de auto kijken en die verbeteren, dan komt t vanzelf wel weer goed met HAM. En BOT?... lekker puntjes laten harken links en rechts en dan vervangen door RIC aan einde vh jaar

0 19-04-2018 07:54:05
Sicko
Gold Member

De crisis is waarschijnlijk dat Hamilton niet weg wil. Dat is een nieuwe insteek.

0 19-04-2018 19:10:07
;