Menu
© Mercedes
Geruchten

Houdt Lewis Hamilton nieuw contract met Mercedes af?

9 reacties | 2562x gelezen
15-04-2018 20:13

EvDelft | Lewis Hamilton probeert dit jaar zijn vijfde wereldtitel te halen, maar de start van het seizoen was niet waarop hij had gehoopt.

Bron: SkySports.co.uk

Rivaal Sebastian Vettel wist de eerste twee races van het seizoen te winnen en de strategie bij Mercedes lijkt momenteel onder te doen voor die van Ferrari. Bovendien leek de Mercedes in China niet op snelheid te komen.

Het contract van de viervoudig wereldkampioen in dienst van het Duitse team loopt aan het einde van dit jaar of en hij heeft nog geen nieuwe overeenkomst getekend. Volgens zeggen zijn de onderhandelingen nog altijd gaande, maar er zijn ook geruchten te over.

Deze vertraging is juist de oorzaak van vele geruchten, en Damon Hill, wereldkampioen 1996, heeft er zo zijn eigen mening over. Hij denkt dat de uitdaging voor Hamilton om voor Mercedes te blijven rijden een beetje weg is geëbd.

Het lijkt erop alsof het tij aan het keren is. Vettel heeft de eerste twee races gewonnen en hij lijkt voor het sterkere team te rijden. Als de start van het seizoen al zo verloopt, dan moet Lewis extra zorgvuldig zijn afwegingen maken of hij wel voor nog een aantal jaren bij Mercedes wil blijven. Iedereen kent het spelletje, ze weten welke teams beter worden en wie de komende jaren de kans maakt op de titel. Het lijkt erop dat Ferrari het stokje van Mercedes aan het overnemen is.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;