Menu
© Red Bull
Nieuws

Helmut Marko zegt dat Max Verstappen de overwinning verspeeld heeft

1 reactie | 1942x gelezen
15-04-2018 16:00

EvDelft | Max Verstappen heeft de overwinning voor de Grote Prijs van China weggegooid door zijn aanrijding met Sebastian Vettel, zegt Helmut Marko.

Bron: AutoSport.com

Verstappen had enorm voordeel bij de safetycar die werd veroorzaakt doordat beide coureurs van Toro Rosso elkaar raakten, doordat hij op het juiste moment van de zachte naar de mediumharde banden kon overstappen. Echter, een te optimistische inhaalpoging op de leider van de race, Sebastian Vettel, zorgde ervoor dat beide coureurs terugvielen omdat Max de Ferrari raakte. Marko is ervan overtuigd dat Verstappen de race had kunnen winnen.

Max probeerde Vettel in te halen, maar hij probeerde teveel. Ja, het was zijn eigen fout. Hij heeft zijn verontschuldigingen aangeboden. Zulke dingen gebeuren. Hij had de kans op de overwinning in de race, maar hij heeft het zelf weggegooid.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Nafta
Senior Member

Ik vraag me af hoe lang deze jongeman gaat volhouden z'n rijstijl niet te gaan aanpassen. Deze alles of niets rijstijl heeft alleen maar frustratie tot gevolg: bij mederijders en teams, fans en zichzelf. Wat deze wijsneus nodig heeft is werken aan de eigenschap geduld. Vandaag van hero naar zero. Leer hier wat van...moet het nog harder ingepeperd worden?

0 15-04-2018 17:46:23
;