Menu
© Red Bull
Nieuws

Daniel Ricciardo reageert niet op geruchten

4 reacties | 1518x gelezen
07-04-2018 08:00

EvDelft | Het seizoen 2018 zal dit jaar bol staan van de geruchten, aangezien de contracten van een aantal belangrijke coureurs afloopt aan het einde van dit jaar.

Bron: PaddockTalk.com

Lewis Hamilton heeft nog steeds geen contract voor 2019 met Mercedes en Daniel Ricciardo wacht af met bijtekenen bij Red Bull in afwachting van wat er komen gaat. Verder lopen de contracten met Kimi Räikkönen en Valtteri Bottas ook af aan het einde van dit seizoen.

Dr. Helmut Marko denkt dat de vertraging bij Mercedes is omdat Toto Wolff probeerde te onderhandelen met Sebastian Vettel en Max Verstappen. Marko vond dat geen slimme zet: "Dat was een fout van Toto. Hij probeerde Max en Sebastian te lokken, maar beiden hebben het aanbod afgewezen. Daarom vraagt Lewis nu de hoofdprijs."

Geruchten gaan dat Lewis twee jaar wil bijtekenen en een salaris eist van $ 60.000.000 per jaar. Helmut Marko vindt dat een onzinnig bedrag.

"Wij zouden nooit zoveel betalen. Daarom hebben we een juniorteam. We hebben Vettel, Ricciardo, Verstappen een kans gegeven in plaats van grote bedragen te betalen aan coureurs als Hamilton of Fernando Alonso. De contracten van onze coureurs zijn nooit langer dan 20 pagina's."

Maar Red Bull zou Ricciardo wel eens kunnen kwijtraken, want de nieuwste geruchten zijn dat de Australiër een voorcontract heeft getekend met Ferrari. Echter, Daniel weigerde iets los te laten: "Tot we in Europa zijn, hoor je niet veel van mij."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Ik geloof het wel (RIC naar FER). RIC heeft door dathij bij RB nooit WK zal worden zolang max daar zit. Vettel heeft hij al eens een seizoen lang verslagen. Van VET kant, denk ik dat hij dat graag wil rechtzetten en daardoor geen bezwaar maakt. Ferrari heeft verder weinig opties; ze geloven niet in jonge rijders (dus ocon en leclerc gaat het nog niet worden; misschien dat 1 vandeze ooit VET opvolgt, maar niet nu al naar FER) Bottas maakt geen reclame voor hemzelf, verder rijdne er geen echte winnaars mee.

1 07-04-2018 08:10:13

Ehm... Ocon komt uit de stal van Mercedes, Misja, niet uit de stal van Ferrari. ;)

07-04-2018 09:04:25
KawaEd
Senior Member

Hamilton.....hij gaat het zelfde flikken als Rosberg, kampioen worden en toedeledoki.

0 07-04-2018 08:35:44
Misjab
Gold Member

Weet ik evdelft, maar is wel een vd grootste talenten die er rondloopt nu, en als merc hem geen stoeltje geeft, zou ferrari hem op kunnen pikken toch? Daarom zie ik merc hem wel bottas laten vervangen, tenzij ze met een grote stunt komn en er alonso in zetten (hoop hoop)

0 07-04-2018 12:24:54
;