Menu
© Red Bull
Nieuws

Daniel Ricciardo wacht op de juiste aanbieding

3 reacties | 1374x gelezen
04-04-2018 14:00

EvDelft | Daniel Ricciardo is ervan overtuigd dat hij de juiste beslissing neemt door te wachten op een 'goede deal', eentje die hem in een winnende auto kan krijgen voor de komende paar jaar.

Bron: PlanetF1.com

Hoewel Christian Horner heeft laten weten dat Red Bull nog altijd geïnteresseerd is in de diensten van de Australiër, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt, wacht Ricciardo af of hij misschien iets beters kan krijgen dan zijn huidige wagen.

Hij is inmiddels 28 en heeft laten weten dat zijn volgende contract hem zijn titel moet gaan opleveren, anders is het te laat. En dus wacht hij af, in de overtuiging dat het het waard zal zijn...

Het lijkt dat Mercedes en Ferrari aan het einde van het seizoen allebei een plekje vrij hebben en Daniel hoopt wellicht op een overstap naar één van die twee teams.

"Ik neem mijn tijd want ik heb het idee dat ik me niet moet haasten. Als we vroeg in het seizoen een paar races kunnen winnen met Red Bull, zal ik blij zijn bij te kunnen tekenen. Maar ik zie mezelf niet nog tien jaar in de Formule 1 dus ik wil de laatste periode in mijn carrière kans maken op het kampioenschap. Ik wil niet alleen maar meedoen. Als ik op het juiste moment een goede aanbieding krijg, of dat nou Red Bull is of een ander team, is het het wachten waard geweest.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Dan kan hij het beste hopen dat de ferrari het meest doorontwikkeld en de snelste wordt, dan heeft hij een goede kans vetel te verslaan.
Wordt RB de snelste, dan moet hij erst nog aan Max voorbij om WK te worden (en datr gaat m niet lukken :))
Bij Mercedes zal het er ook om spannen, denk niet dat hij zomaar HAM verslaat.

2 04-04-2018 14:38:09

Kort en goed: hij heeft geen kans... :P

04-04-2018 17:02:19
F1Uil
Quite a regular

Hahahaha EvDelft

05-04-2018 12:10:30
;