Menu
© Haas
Nieuws

Charlie Whiting maakt zich geen zorgen over samenwerking tussen Haas en Ferrari

1 reactie | 1002x gelezen
02-04-2018 12:00

EvDelft | Charlie Whiting, de racedirecteur van de FIA, zegt dat hij geen redenen heeft aan te nemen dat de auto van Haas uit 2018 niet legaal is.

Bron: F1i.com

De VF-18 ligt de laatste weken nogal onder vuur, sinds deze in de wintertests in Barcelona snel bleek te zijn. Ook in Australiƫ deed de wagen het goed en het team kwalificeerde zich op de derde rij. Kevin Magnussen en Romain Grosjean reden een zeer sterke race, totaan die ongelukkig verlopen pitstops.

Charlie Whiting liet weten dat wat hem betreft de auto's volledig legaal zijn.

"We weten exact wat er speelt tussen Haas en Ferrari. Het is absoluut legaal. Vorig jaar hadden we een team dat haar zorgen uitte. Dit jaar hebben wij echter nog niets gezien dat ons zorgen baart."

Meer over de zorgen die de andere teams hebben, is hier te lezen. Wat betreft de regelgeving, dat staat hier.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Ik wantrouw uitspraken altijd als men "legaal" meent te moeten benadrukken met worden als "volledig" en/of "absoluut". Het is of "legaal" of "niet legaal". Een tussenweg is er niet.

Dus laten ze nu toch eindelijk Whiting opzouten met zijn Ecclestone-statements. Onbetrouwbaar, ik wil daar zelfs aan toevoegen: "Uiterst" onbetrouwbaar. Blijft dus: Onbetrouwbaar. "Volledig".

0 04-04-2018 20:57:13
;