Menu
© Williams
Nieuws

Lance Stroll zegt dat Williams niet racet maar overleeft

13 reacties | 2201x gelezen
28-03-2018 10:00

EvDelft | Er zijn zoveel dingen mis met de FW41, dat Lance Stroll zegt dat het geen zin heeft om aan te wijzen wat het probleem is.

Bron: FoxSportsAsia.com

Na een zwaar winterseizoen, zijn de problemen in Australië alles behalve opgelost bij Williams. Stroll finishte als veertiende, als voorlaatste, terwijl zijn teamgenoot Sergey Sirotkin de eerste uitvaller was van het seizoen. De prestaties van zijn team hebben geleid tot een vernietigend oordeel van de Canadese coureur, die zegt dat zijn niet niet racet, maar overleeft.


"We racen helemaal niet op dit moment, we proberen te overleven. In de eerste ronde had ik een probleem met bepaalde instellingen. Om de één of andere reden had ik een verkeerde modus waardoor ik niets kon doen. Ik verloor een positie aan Esteban Ocon. De auto deed niet wat ik wilde, de balans was helemaal nergens. We hadden de hele race problemen met de temperatuur van de motor, dus ik moest rustig blijven rijden. Ik kon nooit echt racen. Ik probeerde alleen maar de auto aan de finish te krijgen. Dat heeft ons veel tijd gekost."


"Daar komt bij, dat ik ook niet de instellingen kon gebruiken om te kunnen racen, wat te maken heeft met de problemen die we vrijdag hadden met de oververhitting. Het hele weekeinde hadden we problemen en dat zijn er heel erg veel. Het heeft geen zin aan te wijzen wat het probleem is, we hebben enorm veel problemen..."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;