Menu
© McLaren
Nieuws

Stoffel Vandoorne zegt dat McLaren onder druk staat

9 reacties | 2115x gelezen
24-03-2018 06:00

EvDelft | Stoffel Vandoorne denkt dat het goed is dat er dit jaar druk ligt op McLaren.

Bron: PaddockTalk.com

Na drie slechte jaren met Honda, heeft het Britse team dit jaar de beschikking over motoren van Renault. Echter, de winter van McLaren verliep alles behalve soepel.

"De integratie van de motor van Renault zal wat tijd in beslag nemen, maar we moeten toch regelmatig in de punten terecht kunnen komen, misschien zelfs een verdwaald podium. Ten slotten hebben we het wel over McLaren. De resultaten moeten beter zijn dan voorheen. Dit is het jaar om dat te bewijzen", aldus Fernando Alonso in Melbourne.

Hoewel de start van het seizoen wat moeilijk kan zijn, gaat Alonso er vanuit dat McLaren een goede auto kan hebben in de tweede helft van het seizoen: "we zijn nog niet op het niveau van de drie toptteams, maar dat zouden we na de zomer wel moeten zijn."

Stoffel Vandoorne, de teamgenoot van Alonso, is het met hem eens.

"Ik denk er hetzelfde over als Fernando. Er zal druk zijn, maar dat is normaal. Nu we rijden met motoren van Renault, hebben we een goed referentiepunt met Renault en Red Bull. Het is goed voor het team onder druk te staan en we moeten nu een auto kunnen bouwen die kan winnen", aldus Vandoorne.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;