Menu
© Force India
Nieuws

Sergio Pérez heeft vertrouwen in zijn team

10 reacties | 2139x gelezen
22-03-2018 12:00

EvDelft | Nog drie dagen voordat de eerste race verreden wordt van het seizoen, de Grote Prijs van Australië. Sergio Pérez beweert dat Force India niet zo slecht is als het eruit zag tijdens de wintertests, waar het team totaal niet leek te presteren.

Bron: ESPN.com

Pérez en zijn teamgenoot Esteban Ocon wisten het team vorig jaar de vierde plek te bezorgen in het kampioenschap voor constructeurs, maar na acht dagen testen leek het alsof het team was afgegleden naar de achterhoede. Echter, Pérez zegt dat de mensen binnen het team er alle vertrouwen in hebben dat er wederom een succesvol seizoen voor de deur staat, met om te beginnen een goede race op Albert Park, waar de eerste nieuwe onderdelen op de auto zullen verschijnen.

"We weten dat het een lang seizoen is en we hebben er alle vertrouwen in. We zijn niet zo slecht als we eruit zagen, vooral niet met de nieuwe onderdelen die we in Australië op de auto zullen hebben. De problemen die we in Barcelona tegenkwamen zijn niet relevant voor wat we dit jaar gaan presteren. We zullen het beter dan dan tijdens de tests. Ik heb er een goed gevoel over", aldus de Mexicaan.

Ondanks zijn rotsvaste vertrouwen dat Force India weer snel zal zijn, laat hij ook weten dat zijn team een flinke uitdaging tegemoet kan zien in 2018 om het vierde team te blijven in de Formule 1. McLaren zal zich waarschijnlijk flink verbeteren en ook Renault lijkt er goed voor te staan.

"We hebben een grote uitdaging voor de boeg, groter dan in de vijf jaar dat ik bij het team ben gekomen. Het wordt een zware strijd in het middenveld met enkele grote namen. We willen het jaar goed beginnen, want dat ik belangrijk voor iedereen om verschillende reden. We willen het best mogelijke resultaat behalen", aldus Pérez.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;