Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen is het nieuwe project van Helmut Marko

1 reactie | 3055x gelezen
20-03-2018 14:00

EvDelft | Max Verstappen heeft toegegeven dat hij het nieuwe project is van Helmut Marko.

Bron: GrandPrix.com

Het is voor hem duidelijk, dat Marko wil dat hij de volgende wereldkampioen wordt voor Red Bull.

"Ik ben zijn nieuwe project. Hij wil dat ik de geschiedenis herhaal van Sebastian Vettel en kampioenschappen behaal", aldus de Nederlander.

De 20 jaar oude coureur is jong en interessant en velen denken dat zijn agressieve manier van rijden nog niet goed genoeg is voor het behalen van een kampioenschap.

"Vorig jaar wilde ik ten koste van alles winnen, maar in een gevecht om de titel zal ik meer berekenend rijden. Een tweede plek brengt je dichter bij de titel dan een uitvalbeurt. Het is een andere manier van denken. Echter, ik denk dat ik precies weet hoe je een kampioenschap moet behalen."

Volgens sommigen kan die eerste kans in 2018 al komen, maar Max weet dat nog niet zo zeker.

"Wat ik wil dit jaar is een jaar met meer consistentie. Veel minder uitvalbeurten. Om weer te winnen. Ook mijn eerste pole positie zou geweldig zijn", besloot Verstappen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Hoop toch niet dat het scenario als van een Vettel wordt nagestreefd. Meervoudig wk worden in een oppermachtige wagen moet je niet willen. En daarna compleet overklast worden door een rookie? Dat scenario wordt hopelijk voor Verstappen bespaard.

Nou schat ik Verstappen en Ricciardo beiden een paar klassen hoger in dan een Vettel, een Hamilton en/of een Alonso.

Verstappen en Ricciarci hoeven niet persé die oppermachtige wagen te hebben om wk te worden. Zij hebben de extra klasse die er toe doet.

0 20-03-2018 21:58:57
;