Menu
© Sauber
Nieuws

Charles Leclerc droomt nog niet van Ferrari

9 reacties | 2758x gelezen
20-03-2018 10:00

EvDelft | Charles Leclerc zegt dat het nog te vroeg is om te dromen over een toekomst bij Ferrari.

Bron: GrandPrix.com

De regerend Formule 2-kampioen wordt gesteund door Ferrari en zal dit weekeinde zijn debuut maken in de Formule 1 bij Sauber. Maar toen hem werd gevraagd of hij aast op het stoeltje van Kimi Räikkönen, dat in 2019 wellicht vrij gaat komen, antwoordde hij ontkennend.

"Nee, daar denk ik nog niet aan. Het is grote droom maar op dit moment kan ik me niet voorstellen dat die uitkomt. Ik ga me eerst volledig richten op 2018. Het is mijn eerste seizoen en ik moet mezelf bewijzen. Ik ben één van hun coureurs, dus ze zullen me in de gaten houden. Echter, ik denk nog niet aan 2019", aldus de Monegask.

Echter de 20 jaar oude coureur is niet alleen opgenomen in het opleidingsprogramma van Ferrari, hij is ook hun reservecoureur. Dus mocht er iets gebeuren met één van de huidige coureurs, kan het zomaar zijn dat hij opeens dit jaar al voor het team uit Maranello moet rijden.

Leclerc: "Ik heb geen idee of ik in geval van nood in de Ferrari terecht zal komen. Het zou een droom zijn die uitkomt, maar voorlopig rijd ik voor Sauber."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;