Menu
© Pirelli
Nieuws

Nico Hülkenberg is er klaar voor

9 reacties | 2216x gelezen
19-03-2018 12:00

EvDelft | Nico Hülkenberg zegt dat Renault en hij klaar zijn voor het nieuwe seizoen, nadat de betrouwbaarheid in de wintertests goed bleek te zijn. Er zijn veel ronden gereden en er is veel informatie verzameld.

Bron: PlanetF1.com

De Duitser en zijn Spaanse teamgenoot Carlos Sainz hebben samen bijna 800 ronden gereden op het Circuit de Catalunya tijdens de achtdaags test. Hoewel er wel wat kleine problemen waren, was het een betere wintertest dan een jaar geleden, toen Renault minder dan 600 ronden wist af te leggen.

"Het voelt positief. We hebben erg veel kilometers gemaakt in de winter en dat is niet altijd zo geweest. Wat dat betreft was het goed voor het team. Ik heb nu een jaar ervaring bij Renault en dat is natuurlijk een voordeel voorafgaand aan de eerste race. We hebben absoluut vooruitgang geboekt. Niet alleen in 2017, maar ook in de winter. We weten natuurlijk niet alles. En we weten pas waar we exact staan na de kwalificatie, komende zaterdag. Maar ik ben er helemaal klaar voor de uitdaging aan te gaan", aldus Hülkenberg.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;