Menu
© Pirelli
Nieuws

David Coulthard legt uit waarom Lewis Hamilton in eigen land niet populair is

2 reacties | 2945x gelezen
18-03-2018 18:00

EvDelft | Het moet hem een beetje vreemd aanvoelen de bijna elke Australische Formule 1 fan het geweldig zou vinden als Lewis Hamilton in Melbourne een flater slaat en dat de fans in Groot-Brittannië er exact hetzelfde over denken.

Bron: Express.co.uk

Volgens David Coulthard, voormalig Formule 1-coureur en nu specialist voor Channel 4, geven de Britten de voorkeur aan zwaargewichten als Anthony Joshua, die nog altijd bij zijn moeder woont, in plaats van een superster die in Stevenage is geboren en vanwege belastingtechnische redenen in Monaco is gaan wonen, wat hij ook 'thuis' noemt, en die graag in Colorado wil gaan wonen wanneer hij met pensioen gaat.

En natuurlijk kan jaloezie ook een rol spelen. Vooral wanneer hij een contract tekent met Mercedes voor nog eens $ 120.000.000 wanneer die besluiten nog drie jaar van zijn diensten gebruik te maken.

Coulthard: "Misschien kunnen de Britten zich zichzelf niet verplaatsen in Lewis. Hij is een speciaal talent die zijn Britse nationaliteit omhelst, maar hij heeft een heel andere zijde die nogal prominent aanwezig is."

Dat is dan misschien wel zo, maar Hamilton zal komend weekeinde waarschijnlijk gewoon vanaf de eerste startplek vertrekken, met de Ferrari van Sebastian Vettel naast zich…


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Nafta
Senior Member

''Dat is dan misschien wel zo, maar Hamilton zal komend weekeinde waarschijnlijk gewoon vanaf de eerste startplek vertrekken, met de Ferrari van Sebastian Vettel naast zich…''

En toch blijft het een arrogante eikel...

1 18-03-2018 22:55:19
bvonk
Moderator

Zijn ze dat niet allemaal een beetje? En dan vooral de echte toppers.

19-03-2018 10:43:14
;