Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen ziet Renault en McLaren niet als concurrent van Red Bull

12 reacties | 4022x gelezen
17-03-2018 22:00

EvDelft | Max Verstappen heeft laten weten dat volgens hem McLaren en Renault niet als directe bedreiging gezien kunnen worden voor Red Bull, in 2018.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Wel verwacht hij zelf een bedreiging te kunnen vormen voor Mercedes en Ferrari. Het laatste deel van 2017 was Red Bull zeer competitief. Bovendien lijkt de motor van Renault, waar Red Bull mee rijdt, een stuk verbeterd te zijn ten opzichte van vorig jaar. Velen denken echter dat Red Bull problemen zal kennen en dat Red Bull duidelijk het derde team zal zijn. Maar Verstappen is ervan overtuigd dat het team uit Milton Keynes het beter zal doen dan derde.

"Je kijkt naar iedereen, maar ik denk niet dat McLaren en Renault ons het lastig zullen maken. We willen ons ook niet in hun buurt bevinden want dat betekent dat we slecht werk geleverd zouden hebben. We moeten naar voren kijken", aldus de Nederlander.

Red Bull liet indrukwekkende dingen zien op Barcelona, tijdens de wintertest. Daniel Ricciardo noteerde met de RB14 de vijfde tijd van de week en stond twee keer bovenaan de dagtijdenlijst. Verstappen heeft echter geen zorgen over de testtijden.

"Eigenlijk voel ik me heel goed. Erg relaxed. Ik deed mijn eigen ding en reed mijn ronden. In de tweede week was het natuurlijk beter dan in de eerste. Omdat het warmer was, konden we meer leren van de auto. Ik heb gewoon mijn eigen programma afgewerkt en wacht nu vol spanning op de race in Australië. Ik kijk er echt naar uit!", liet Verstappen weten.

Over kansen op de titel wil hij echter niets zeggen: "We moeten eerst maar eens de eerste paar races afwachten om te zien waar we staan, voordat we over het kampioenschap gaan praten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;