Menu
© Force India
Nieuws

Esteban Ocon heeft er alle vertrouwen in

1 reactie | 1209x gelezen
12-03-2018 14:00

EvDelft | Esteban Ocon zegt dat hij er vertrouwen in heeft dat Force India goed zal presteren tijdens de eerste race van het seizoen 2018.

Bron: F1i.com

Het team reed 711 ronden dit jaar, waarvan er 372 voor rekening van Ocon waren. Het totaal aantal ronden is vergelijkbaar met vorig jaar.

"Het was geweldig meer dan 160 ronden te rijden op de laatste dag. Het was een goede week. De betrouwbaarheid was één van de beste dingen", aldus Ocon.

"Ik heb er dan ook alle vertrouwen in voor Melbourne. We hebben veel simulaties gedaan voor de races en we hebben alle procedures doorlopen die we in Australië tegen kunnen komen. Het is lang geleden sinds we voor het laatst hebben geracet en het begint weer te jeuken. Ik kijk er echt naar uit!", liet de Fransman weten.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Ik mag FI wel, zeer veel respect hoe goed ze het doen met dat kleine budget. Hebben ook gewoon 2 goede rijders (met een ocon die alleen maar beter wordt), dus ik gun ze het allerbeste, en hoop ter harte dat ze die 4e plek kunnen vasthouden.
Moet wel eerlijk zeggen dat daarom hun test resultaten redelijk tegenvielen. Ze hebben geen enkele dag echt indruk gemaakt. Ik begin daarom te vrezen dat Renault, en Mclaren ze het hun heel moeilijk gaan maken dit jaar.

0 13-03-2018 07:12:28
;