Menu
© Force India
Nieuws

Force India verwacht naam te veranderen vóór GP Australië

0 reacties | 1257x gelezen
02-03-2018 18:00

EvDelft | Force India verwacht voorafgaand aan het weekeinde van de Grote Prijs van Australië haar nieuwe naam bekend te maken.

Bron: ESPN.co.uk

Het team was de laatste van de 10 teams die haar auto aan het publiek toonde, maar de VJM11 is nog altijd een Force India. Echter, de naam van het team stond niet op de garage, noch enige andere naam, overigens.

Vijay Mallya, de eigenaar van het team, liet eerder weten dat hij een meer internationale naam wil hebben voor zijn team, om zo meer sponsoren aan te kunnen trekken. In de afgelopen winter zijn er verschillende bedrijven geregistreerd bij de Britse Kamer van Koophandel, allemaal met het woord 'Force' erin. Echter, op de inschrijflijsten van de FIA staat het team - vooralsnog - als Force India bekend.

Het team wacht nu tot de twee testweken voorbij zijn voordat het een beslissing neemt.

Otmar Szafnauer liet weten: "Dit is een interim-shirt (dat ik nu draag). Tijdens de eerste race van het seizoen zullen we in de definitieve kleding lopen. Net als de auto. We hebben nog niet over de naam besloten, en het moet ook nog officieel worden goedgekeurd. Dat is allemaal nog niet gebeurd. We zien wel. Er is nog steeds de mogelijkheid dat we voorafgaand aan de eerste race de naam aanpassen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;