Menu
© McLaren
Nieuws

Wie kwam er om 6 uur 's morgens bij Fernando Alonso op bezoek?

11 reacties | 3220x gelezen
22-02-2018 12:00

EvDelft | Gisterenochtend om 6 uur 's morgens werd er bij Fernando Alonso op de deur geklopt. Toen hij opendeed, keek hij in het lachende gezicht van een afgevaardigde van het Wereld Doping Agentschap.

Bron: F1i.com

Agenten van dat agentschap hebben de bevoegdheid zonder vooraf aan te kondingen, een bezoek te brengen aan de deur - huis of hotel - van willekeurig welke atleet. De atleten zijn verplicht het agentschap op de hoogte te houden van hun (tijdelijke) verblijfplaats.

Alonso, die deze week in Aragon aanwezig is om te testen met Toyota, deed zijn plicht en postte zelfs een foto van de onverwachte bezoeker op Instagram.

6:10 AM. Antidoping control. ????

A post shared by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) onDe tweevoudig wereldkampioen is de tweede Formule 1-coureur deze week die getest wordt op doping. Maandag werd Romain Grosjean ook om zes uur 's morgens uit zijn bed gebeld door iemand van het dopingagentschap.Gelukkig hebben beide coureurs een schone lei wat dat betreft en hoewel de controles in de Formule 1 schaars zijn geweest in de afgelopen jaren, zijn deze de laatste tijd in frequentie opgeschroefd. In december, met kerstmis, is Daniel Ricciardo ook al gecontroleerd.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;