Menu
© McLaren
Nieuws

McLaren belooft in 2018 nieuwe sponsoren

2 reacties | 1065x gelezen
16-02-2018 14:00

EvDelft | Zak Brown, de directeur van McLaren, zegt dat zijn team op koers ligt om voor het begin van het seizoen meerdere sponsoren bekend te maken.

Bron: MotorSport.com

Volgens de Amerikaan ligt McLaren op koers wat betreft de financiën.

Begin van deze week werd al bekend dat Dell een grote sponsor wordt van McLaren. Brown verwacht dat er nog meer bekend gemaakt kan worden vóór 25 maart.

"Alles gaat, commercieel gezien, prima. We hebben Dell al bekend gemaakt, dus dat zijn al drie nieuwe sponsoren. Ik wil graag nog één of twee bedrijven toevoegen aan die lijst voordat het seizoen begint, en daarna geleidelijk aan nog enkele sponsoren in het seizoen. Sponsoren zoeken tijdens het seizoen duurt altijd wat langer, maar ophouden doe je er nooit mee. Er is veel commerciële interesse wanneer we de baan op gaan, en dat helpt ook. We zien wel hoe het gaat", aldus Brown.

"Vorig jaar werden we negende in het kampioenschap voor constructeurs, en dat maakt het niet makkelijk onszelf te verkopen. Dus als we snel kunnen laten zien dat we niet langer zo slecht presteren, verkopen we in feite automatisch. We willen alleen geen titelsponsor. Ik bedoel daarmee, dat we wel een grote partner zoeken die wel als titelsponsor gezien kan worden, maar ik wil dat het team McLaren blijft heten. Dat willen we. Ik denk dat we financieel gezien op koers liggen voor het seizoen, en dat we op dat momentum voort moeten borduren. We zijn niet West McLaren, of Vodafone McLaren, of Marlboro McLaren. Wij zijn McLaren", besloot de Amerikaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Gold Member

met renault moet dat lukken. Hopelijk krijgen ze, van renault, een betere behandeling as red bull

1 16-02-2018 15:05:22
ascona
Junior Member

Dat is ook de enige manier waarop die derderangscoureur van jou zou kunnen winnen: met een voorkeursbehandeling.

16-02-2018 15:19:14
;