Menu
© Williams
Nieuws

Lance Stroll wil voorbeeld nemen aan Lewis Hamilton

4 reacties | 1654x gelezen
14-02-2018 12:00

EvDelft | Lance Stroll hoopt, naarmate zijn carrière in de Formule 1 vordert, een voorbeeld te nemen aan Lewis Hamilton en niet aan Sebastian Vettel.

Bron: PlanetF1.com

De jonge Canadees zal de meest ervaren coureur zijn bij Williams in 2018. Hij gaat zijn tweede jaar in en zijn teamgenoot is de nieuwkomer Sergey Sirotkin. Stroll wil uiteindelijk hetzelfde met druk om kunnen gaan als Lewis Hamilton.

"Vorig jaar in de titelstrijd zag je hoe goed Lewis met druk om kan gaan. Sebastian bezweek onder de druk, maar Lewis kon het weerstaan. Zijn auto was niet altijd makkelijk te rijden: Mercedes had het soms best lastig. Maar toch hield hij zijn hoofd erbij en hij behaalde veel punten wanneer dat moest. Hij was het hele jaar door consistent. Hij is de enige coureur die vorig jaar in elke race punten wist te pakken", aldus Stroll.

"Ik neem mijn petje dan ook voor hem af. Hij verdient het succes dat hij heeft zeker. Hij is heel erg getalenteerd en ik hoop dat ik zelfs maar de helft van het succes kan behalen dat hij heeft gehad", besloot Stroll.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

De helft van het succes van Hamilton? Dat zijn dus 31 overwinningen en 2 wereldtitels. Toe maar! Lance Stroll durft het wel te zeggen. Ik zie Stroll eigenlijk geen enkele Grand Prix winnen.

Ik moet eerlijk toegeven in Baku, Monza, en Mexico deed hij het erg goed. al viel dat in Baku en Mexico wel naar hem toe. In de kwalificatie van Monza maakte hij echt indruk. Maar buiten die races om was Stroll niet bijzonder en soms ronduit slecht.

Stroll moet eerst maar eens proberen constant te presteren dan zien we dan verder. Er zit echt wel wat potentie in die jongen zoals hij in Monza liet zien. Maar die potentie zal hij wel het hele jaar moeten laten zien en niet bij enkele races.

1 14-02-2018 13:22:49
remko243
Junior Member

mooi gesproken

14-02-2018 14:38:14
Sicko
Gold Member

Gatver. Een voorbeeld nemen aan een Hamilton die alles in de schoot geworpen heeft gekregen? Ik ben ervan overtuigd dat Stroll met een Mercedes-F1 minimaal hetzelfde presteert als Hamilton.

1 14-02-2018 19:00:24
remko243
Junior Member

jij bent duidelijk niet goed op de hoogte

15-02-2018 08:13:18
;