Menu
© Mercedes
Nieuws

McLaren ziet Lewis Hamilton graag terugkeren

3 reacties | 2104x gelezen
11-02-2018 14:00

EvDelft | Zak Brown zegt dat McLaren graag Lewis Hamilton terug in het team zou zien komen.

Bron: PaddockTalk.com

Hamilton is nog altijd in onderhandeling met Mercedes voor een nieuw contract. Het huidige loopt aan het eind van dit jaar af. De Brit begon zijn carrière bij McLaren in 2007 en won daar in 2008 zijn eerste titel.

"Er is geen team in de Formule 1 die niet graag Lewis voor zich zou willen laten rijden. En wij dus ook. Fernando Alonso maakt het niet uit wie zijn teamgenoot is", liet Brown weten.

Verder liet hij weten wat hij verwacht van de strijd met Red Bull - dat een groter budget heeft dan McLaren.

"Als we een seconde langzamer zijn dan Red Bull, is dat helemaal niet goed. We hebben dan wel niet het voordeel dat we net zoveel auto's kunnen bouwen als we willen, tot deze eindelijk perfect is, maar we zijn niet van mening dat we daardoor een nadeel hebben", aldus de Amerikaan.

Wat betreft Renault: dat is vol vertrouwen voor 2018. Brown: "Er zijn geen alarmbellen. Ze hebben er alle vertrouwen in en zijn tevreden met zowel het vermogen als de betrouwbaarheid."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Niet gaan doen of jullie een klein teampje zijn, wat elke cent moet omdraaien.
Kiezen er notabene zelf voor om geen titelsponsor te hebben, krijgen nog steeds vele miljoenen meer uit het FIA potje dan de meeste teams en kunnen zich Alonso veroorloven. Dus beetje zielig dat ze het over deze boeg gooien.
Daarnaast kunnen ze HAM wel vergeten natuurlijk, die gaat niet meer weg bij Mercedes (behalve voor zijn pensioen over ene jaar of 2), en die hgaat ook niet naast ALO zitten.

0 12-02-2018 07:28:43
arts3
Silver Member

Dat gaat niet gebeuren.In 2007 zaten ze al samen in hetzelfde team,met Ron Dennis als teammanager.Dat was gewoon een ramp,bovendien moeten ze dan
Bij McLaren 2 mega salarissen betalen,wat momenteel niet gunstig gaat uitpakken.
(In 2007 speelde ook Smedlygate waar je nooit meer iets van hoort).

1 12-02-2018 10:47:04
arts3
Silver Member

Stepney gate,
Smedley gate was iets anders(speelde tussen Massa en Ham).

12-02-2018 11:10:12
;