Menu
© Huffington Post
Nieuws

Bernie Ecclestone: "Liberty Media doet alles fout"

1 reactie | 1611x gelezen
06-02-2018 12:00

EvDelft | Voormalig eigenaar van de Formule 1, Bernie Ecclestone, heeft uitgehaald naar de nieuwe eigenaren: Liberty Media.

Bron: GrandPrix.com

De 87 jaar oude Brit liet zich vorige week ontvallen dat hij het heel sterk oneens is met de beslissing de gridgirls uit de Formule 1 te weren. Maar hij ging nog een stapje verder in de Duitse zondagskrant Sonntagsblick.

"Ik heb tot nog toe geen enkele beslissing gezien die logisch is. Ze doen bijna alles fout."

Één gedachtegang is, zoals Formule1Nieuws.nl eerder al terloops meldde, dat Chase Carey, Ross Brawn en Sean Bratches opzettelijk alle beslissingen die Bernie ooit genomen heeft, aan het terugdraaien zijn.

Bernie: "Daar lijkt het wel op, ja."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Dan hoop ik ook dat de GP van Bahrein, Azerbeidzjan, Rusland en Abu Dhabi gepiepeld worden. Allemaal circuits en races die niet in een mondiale raceklasse thuis horen op basis van de normen en waarden die Liberty Media na zegt te streven. En hé, in feite moet ook Monaco van de kalender af op basis van die normen en waarden, want het barst daar altijd van de vrouwen die met puissant rijke mannen getrouwd zijn via de matras en daar ontzettend vrouwonvriendelijk lopen te pronken.

0 07-02-2018 16:59:53
;