Menu
© TT-Assen
Nieuws

Robert Doornbos ziet GP Nederland niet snel terugkeren

2 reacties | 2083x gelezen
05-02-2018 16:00

EvDelft | Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos zegt dat de Nederlanders niet te veel moeten hopen op een terugkeer van de Formule 1 naar de lage landen.

Bron: PaddockTalk.com

In de afgelopen weken wordt er veel gesproken over de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland, vanwege de populariteit van Max Verstappen. Zandvoort en Assen worden veel genoemd als mogelijke circuits.

Maar Doornbos zei: "De kansen zijn nog altijd klein. Zandvoort heeft hoge kosten te maken. Wat wel positief is, is dat Assen geïnspecteerd is door Charlie Whiting. Maar je moet de competitie niet vergeten."

"Er zijn zóveel races in Europa en dit jaar zijn er al drie op een rij. Er zijn ook nog andere landen die graag een Formule 1-race willen organiseren. Echter, het blijft mogelijk omdat de leiding van de Formule 1 lyrisch is over Verstappen", aldus de voormalig coureur van Red Bull en Minardi.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

SosaXXX
Senior Member

En reken maar dat Nederland bovenaan het lijstje komt van de FIA...…
met de commerciële waarde van Max zouden ze wel dom zijn om het niet er snel doorheen te drukken.

0 05-02-2018 18:59:18
Sicko
Gold Member

Als Verstappen de reden zou zijn om een GP in Nederland te houden, dan mag het team Verstappen de hand wel ophouden voor een financiële bijdrage. Anders zou Verstappen wel eens kunnen weigeren om te rijden, net als zijn vader weigerde op Zandvoort te rijden in de A1-GP voor landenteams. Compleet uitverkocht toen, maar Jos Verstappen reed niet.

0 07-02-2018 16:19:20
;