Menu
© Williams
Nieuws

Williams maakt datum onthulling FW41 bekend

0 reacties | 1299x gelezen
28-01-2018 10:00

EvDelft | Wat betreft het aan het publiek laten zien van de nieuwe auto's voor het komende seizoen, heeft Williams momenteel de eerste plek behaald.

Bron: Pitpass.com

Het team uit Grove zal op 15 februari het doek van de wagen halen en dat is een volle week voordat Ferrari en Mercedes dat doen. Verder lijken veel teams ervoor te kiezen naar Barcelona te gaan of de auto online te onthullen. Maar Williams gaat voor de ouderwetse manier en presenteert haar auto op een speciaal evenement in Londen.

Behalve de auto, zal er met spanning uitgekeken worden naar de rijderssamenstelling voor 2018. Het team heeft met Sergey Sirotkin en Lance Stroll het jongste en meest onervaren duo, terwijl Robert Kubica de reserverijder is.

2017 verliep uitermate teleurstellend voor Williams. Het team werd dan wel wederom vijfde in het kampioenschap voor constructeurs, maar met meer dan 100 punten achterstand op het vierde team: Force India. Nu Paddy Lowe verantwoordelijk is voor het ontwerp van de auto, zullen de verwachtingen dan ook veel hoger zijn.

De tot nu toe bekende data zijn als volgt: Williams (15-2), Renault (20-2), Mercedes (22-2), Ferrari (22-2), McLaren (23-2), Toro Rosso (25-2) en Force India (25-2).


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;