Menu
© Force India
Nieuws

Force India bevestigt dat naamswijziging gaat komen bij onthulling nieuwe auto

9 reacties | 2028x gelezen
24-01-2018 08:00

EvDelft | Force India laat al enige tijd weten dat het van plan is een nieuwe naam voor het team bekend te maken tijdens de onthulling van de nieuwe auto.

Bron: MotorSportMagazine.com

Al sinds een jaar laat het team uit Silverstone weten dat het niet meer volledig tevreden is met de huidige teamnaam, voor de toevoeging 'India' lijkt problemen te veroorzaken met het vinden van sponsoren. In mei 2017 liet het team de naam Force One registreren bij de Britse kamer van koophandel, maar Liberty Media vond dat geen goed idee omdat ze bang zijn dat Force One wordt afgekort als F1, wat de officiële afkorting is voor de Formule 1.

Een andere optie was Force Formula One Team, geregistreerd in november 2017, maar er zijn meerdere opties die bekeken worden.

Auto Motor und Sport laat weten dat de nieuwe auto op 25 februari aan het publiek getoond zal worden. Een woordvoerder van het team uit Silverstone zei: "We zullen de nieuwe naam van het team bekend maken wanneer we de auto onthullen, maar we hebben nog geen datum voor dat laatste."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;