Menu
© Reddit.com
Nieuws

Williams wil Sergey Sirotkin voor lange termijn houden

0 reacties | 1250x gelezen
22-01-2018 16:00

EvDelft | Team Williams laat weten dat het contracteren van Sergey Sirotkin te maken heeft met de strategie op lange termijn, en niet is ingegeven door financiƫn.

Bron: F1i.com

Zijn aanstelling bij het team als nieuwe coureur voor 2018 werd vorige week bekend gemaakt. De Rus vervangt Felipe Massa als teamgenoot van Lance Stroll. Sirotkin had sterke concurrentie voor het plekje met Robert Kubica, Paul di Resta, Daniil Kvyat en Pascal Wehrlein. Mike O'Driscoll, CEO van Williams, zegt dat het team verwacht voor meerdere jaren met Sirotkin samen te werken.

"Wat we hebben met Sergey is een contract voor meerdere jaren. We hebben veel vertrouwen in hem. Verwacht Sergey dus voor de voorlopige toekomst in een uniform van Williams", aldus O'Driscoll.

Echter, de CEO weigerde in te gaan op de specifieke details van het contract. Hij sprak tijdens een gezamenelijk evenement tussen Williams en SMP Racing, in Moskou. Paddy Lowe was ook aanwezig.

"We zijn erg blij met wat Sergey dit jaar voor ons gaat doen, en in de komende jaren. Zoals Mike zei, hebben we een contract met hem voor meerdere jaren. Zowel met hem als met SMP Racing. We zijn erg onder de indruk van wat SMP doet. Het laat zien wat in de motorsport gebeurt: het beste talent komt bovendrijven. Het is niet het talent dat gedreven wordt door toeval, geluk of geld", aldus Lowe.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;