Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Antonio Giovinazzi heeft geen idee wat Daniil Kvyat bij Ferrari gaat doen

1 reactie | 2115x gelezen
18-01-2018 12:00

EvDelft | Antonio Giovinazzi zegt dat hij geen idee heeft wat de nieuwe ontwikkelingscoureur van Ferrari, Daniil Kvyat, daar gaat doen. Hijzelf blijft namelijk de officiële reservecoureur van het Italiaanse team.

Bron: PlanetF1.com

Vorige week maakte Ferrari bekend dat Kvyat, die in 2017 door Red Bull werd ontslagen, getekend heeft voor een rol als ontwikkelingscoureur. Wat die rol precies inhoudt, is onduidelijk.

Giovinazzi liet weten dat hij nog altijd de officiële testcoureur is van het team en hij zegt dat hij wel of niet samen gaan werken met Kvyat - hij heeft geen idee.

"Ik heb tegen hem geracet in go-karts. Hij is nu ook lid van de familie van Ferrari, maar ik heb geen idee wat zijn rol precies is", aldus de jonge Italiaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Hahaha lekkere communicatie daar bij Ferrari.

Misschien dat GIO zn ontslag mailtje nog niet heeft gelezen. Hij lijkt de strijd te hebben verloren van Clerc (die me de uiteindelijk beoogde opvolger van Kimi lijkt). Hij heeft niet echt overtuigd in zn paar kleine F1 uitstapjes, dus kan me voorstellen dat Ferrai liever KVY in die auto ziet mocht Kimi of Vettel een keer ziek zijn.

Kan ook zijn dat ze KVY voor promotie doeleinden (meer rode autos in rusland verkopen?) en ontwikkeling van andere raceklasses hebben binnegehaald, en graag een back up in huis hebben voor het geval CLE on GIO door de mand vallen.

0 18-01-2018 13:25:09
;