Menu
©
Nieuws

Felipe Massa steunt Williams voor 2018

0 reacties | 1502x gelezen
12-01-2018 18:00

EvDelft | Hij mag dan weliswaar - alweer - met pensioen zijn, maar Felipe Massa steunt zijn voormalige team Williams en hoopt dat het in 2018 een beter seizoen heeft.

Bron: VitalF1.com

Het seizoen 2017 was voor de voormalig wereldkampioenen één van de slechtste seizoenen in jaren. De combinatie Lance Stroll en Felipe Massa wist slechts 83 punten te behalen. Het beste resultaat was een derde plek - voor Stroll - in de Grote Prijs van Azerbeidzjan.

Hoewel Williams haar vijfde plek in het kampioenschap voor constructeurs wist vast te houden, was het in vergelijking met de afgelopen jaren een stap achterwaarts. Sterker nog: in de afgelopen vier jaar is het team steeds minder punten gaan behalen.

Maar Felipe Massa heeft alle vertrouwen in 2018 voor het team uit Grove: "Ik zag de nieuwe auto in de windtunnel en er zijn zoveel interessante veranderingen. Iedereen werkt hard. Misschien zien we bij de eerste race dat alle teams veel veranderd hebben maar de nieuwe auto ziet er heel agressief uit. Heel anders, dus ik ben van mening dat ze zich zeker kunnen verbeteren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;