Menu
© Williams
Nieuws

Massa vindt de Williams FW41 er agressief uitzien

3 reacties | 1576x gelezen
08-01-2018 12:00

EvDelft | Voordat eind vorig jaar Felipe Massa met pensioen ging, mocht hij kijken hoe de nieuwe Williams er in 2018 uit zal komen te zien. Hij is onder de indruk.

Bron: F1i.com

Het team uit Grove zal dit seizoen rijden met het eerste ontwerp van de hand van Paddy Lowe en volgens Massa zijn de veranderingen ten opzichte van de FW40 aanzienlijk.

"Ik heb de auto in de windtunnel gezien en ik zag hoeveel veranderingen er waren doorgevoerd. Het is een mooie auto. Iedereen werkt. Misschien zal iedereen bij de eerste race met een nieuwe auto rijden maar de auto ziet er heel agressief uit. Het is totaal anders en ik denk dat ze zich kunnen verbeteren."

In 2017 kon Williams niet het team van Force India uitdagen als vierde team in het veld, achter Mercedes, Ferrari en Force India. Naar verwachting zullen dit seizoen met name Renault en McLaren zich flink verbeteren, dus Felipe verwacht wederom een uitdagend seizoen voor Williams.

"Williams zal zich flink moeten verbeteren. McLaren zal dat doen, in elk geval, evenals Renault. Natuurlijk weet ik niet hoe goed de coureurs zullen presteren, maar ik denk dat de auto een heel stuk beter zal zijn dan wat we tot nu toe hadden", aldus de Braziliaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Dank je wel meneer Massa. En nu lekker gaan bankhangen in Braziliƫ en verder je mond dicht houden. We hebben al (veel te) veel ex-coureurs die overal een mening over hebben en die het nodig vinden om die mening luidkeels rond te schreeuwen. Voegt niet zo veel toe aan de echte informatiestroom. Niks eigenlijk !!!!!

1 08-01-2018 12:16:56
Sicko
Gold Member

Ha Jan. Mee eens.

En dat de Williams er "heel anders uitziet" heeft er alles mee te maken dat Massa er niets meer over te vertellen heeft. Al die gedateerde info die hij uit zijn Ferrari-tweede-rijder-tijdperk heeft meegenomen.
Williams is dom geweest in de relatie met Massa. En ja, met dito gevolgen. Williams is daardoor sterk achteruit gegaan.

08-01-2018 18:29:58
Speedster
Bronze Member

Van mij mag hij hoor. Hij valt niemand af/aan met zijn commentaar. Zolang dat zo blijft prima. Villeneuve en Rosberg.....daar mag een slot op. Dat soort commentaar is aandacht roepen. Villeneuves mening zwalk van links naar rechts. Rosberg mag helemaal zijn commemtaar over de rijdende coureurs voor zich houden. Leer eerst maar eens je titel te verdedigen.....slappe zak!

0 08-01-2018 18:29:06
;