Menu
© Pirelli
Geruchten

Williams bevestigt binnenkort Sergey Sirotkin

0 reacties | 943x gelezen
03-01-2018 14:36

EvDelft | Het lijkt er sterk op dat Williams binnenkort bekend maakt dat het een tweejarig contract heeft getekend met Sergey Sirotkin.

Bron: GrandPrix.com

Eerder liet het team weten dat het nog niet kon kiezen wie de vervanger zou worden van Felipe Massa, omdat ook Robert Kubica kans maakte op het stoeltje dat was vrijgekomen.

Maar de Russische coureur Sirotkin, die zwaar wordt gesteund door de SMP Bank, eigendom van Vladimir Poetin, lijkt de eerste strijd gewonnen te hebben en krijgt dus, volgens zeggen, een tweejarig contract aangeboden. Dat beweert althans het Duitse blad Sport Bild. Echter, volgens voormalig Formule 1-coureur Marc Surer denkt dat het nog niet is gedaan.

"Je kunt gewoon een muntje opgooien. De ene heeft een geweldig verhaal en de andere veel geld. Beiden zijn niet in de categorie dat je ze absoluut moet hebben", aldus de Zwitser.

Felipe Massa liet eerder, halverwege vorige week, weten dat de coureur met het meeste geld het contract zou binnenhalen.

De laatste coureur die voor Williams een titel wist te behalen, Jacques Villeneuve, is ook niet onder de indruk: "Ze hebben al hun ziel verkocht aan de miljarden van Lawrence Stroll, die alleen maar om zijn zoon geeft. Zelfs Massa was sneller dan Lance. Zijn podium in Bakoe was puur geluk."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;