Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton leegt zijn Instragram na schandaal met neefje

1 reactie | 1324x gelezen
31-12-2017 16:00

EvDelft | Slechts enkele dagen nadat Lewis Hamilton zijn verontschuldigingen aanbood voor een tirade die hij deed over zijn 4-jarige neefje, die zich als prinses had verkleed, heeft Lewis zijn Instagram account leeggehaald.

Bron: BBC.co.uk

In een video aldaar, die inmiddels is verwijderd, liet Hamilton weten dat 'jongens zich niet verkleden als prinses'. Hij kreeg daarna ontzettend op zijn kop van verschillende volgers, die foto's plaatsten van Lewis in de meest exotische kleding, met teksten als 'Lewis, jij moet anderen niet vertellen hoe ze zich moeten kleden'.

Daarop bood Lewis zijn verontschuldigingen aan, liet weten dat hij gek is op zijn neefje, en dat hij zich moet kleden zoals hij dat zelf wil. Sinds die tijd zijn alle berichten op Instragram én op Twitter verwijderd.

De gewraakte video gaat ongeveer als volgt: Lewis laat zichzelf zien en zegt: "Ik ben zo verdrietig op dit moment. Kijk naar mijn neefje." Dan draait hij de camera en laat zijn 4-jarige neefje zien in een roze met paarse jurk, terwijl hij een toverstaf vasthoudt. Lewis: "Waarom draag je een prinsessenjurk? Heb je die voor kerst gekregen?" De jongen lacht en Lewis gaat verder: "Waarom vroeg je voor kerst een prinsessenjurk? Jongens dragen geen prinsessenjurken."

Liam Hackett, van de anti-pest-groep Ditch the Label, haalde uit naar Lewis, dat die de sociale media had gebruikt om sociale schande over een klein kind te brengen. De coureur verontschuldigde zich later en zei dat het 'echt niet acceptabel' was wat hij had gedaan. Daarna is de verontschuldiging verwijderd van Twitter. De jongste post is nu van 11 juni, terwijl zijn Instagram helemaal leeg is gehaald. Hij heeft daar 5,7 miljoen volgers die nu zien: "Geen berichten".


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Binatang
Silver Member

Triest overdreven gedoe !

0 02-01-2018 11:25:02
;