Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton denkt dat Max Verstappen titelkandidaat is in 2018

14 reacties | 2800x gelezen
30-12-2017 08:00

EvDelft | Lewis Hamilton was bij een eindejaarsshow van SkySport en liet desgevraagd weten dat hij denkt dat Max Verstappen in 2018 een kandidaat is voor de titel, en dat hij hoopt dat McLaren volgend jaar weer aan de kop van het veld meestrijdt.

Bron: SkySports.com

Hoewel Lewis afgelopen seizoen wereldkampioen werd, werd hij in de laatste races een paar keer verslagen door de Red Bull van Max Verstappen.

Lewis: "Hij kan een titelkandidaat zijn. Hij is een enorm goed coureur en we hebben dat allemaal kunnen zien."

Eerder dit jaar liet hij al weten dat als hij Max volgend jaar wil verslaan, hijzelf beter zijn best zal moeten doen. Ook Christian Horner denkt dat Max Verstappen kampioen kan worden, maar Lewis voegde daaraan toe: "Hij is echt het grootste talent dat we in jaren hebben gezien."

Geïnspireerd door de goede vorm van Max Verstappen, die net als McLaren volgend jaar met motoren van Renault rijdt, heeft het team uit Woking er alle vertrouwen in volgend jaar weer aan de voorkant van het veld mee te kunnen doen. McLaren hoopt op haar eerste overwinning sinds 2012 - het jaar dat Hamilton bij McLaren wegging.

Lewis: "Ik hoop dat McLaren met de nieuwe motor de droogstand kan beëindigen en eindelijk weer eens goede resultaten behalen. Het is een geweldig team. Ik zou een strijd tussen Sebastian Vettel, Fernando Alonso en mijzelf wel zien zitten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;