Menu
© F1i.com
Nieuws

McLaren inderdaad wellicht papaja oranje in 2018

14 reacties | 2461x gelezen
29-12-2017 12:00

EvDelft | Éric Boullier, de teambaas van McLaren, zegt dat het team serieus overweegt volgend jaar de auto's in het papaja oranje te spuiten.

Bron: PlanetF1.com

Veel fans hebben McLaren opgeroepen terug te keren naar deze specifieke kleur en deze oproepen werden sterker toen Fernando Alonso tijdens de Indianapolis 500 reed met een auto in het papaja oranje.

Boullier: "We overwegen het. Het is heel goed mogelijk dat we volgend jaar de kleurstelling aanpassen."

McLaren is tevens hard bezig met het integreren van de motoren van Renault in het chassis. Ze willen een zo goed mogelijke start hebben van 2018 en Boullier is tevreden met hoe de twee partijen tot dusver samenwerken.

"Het is een vloeiende overgang geweest en daar zijn we blij mee. De organisatie verloopt soepel en de verandering is bijna compleet. Het is nu nog een kwestie van ontwikkeling en prestatie. De veranderingen hebben het heel team gemotiveerd en McLaren kijkt uit naar de eerste race, in Melbourne."

Tevens gaf de Fransman aan dat Red Bull hun maatstaf zal worden, en dat McLaren hoopt aan de voorkant van het veld mee te draaien.

"Ik weet niet wat Red Bull in de winter gaat doen, natuurlijk, maar er zullen veranderingen zijn. Zij zijn ons referentiepunt. Ons doel is hen volgend jaar uit te dagen", besloot de teambaas.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;